понеділок, 27 травня 2024 р.

28.05.2024. 5 клас. Працюємо дистанційно.

Підсумковий урок: дайджест-проєкт "Майстри Scratch", квест "Інформатика - 5"

Працюємо асинхронно

Завдання уроку

  1. Переконайтесь, що роботу з колективним документом дайджест "Майстри Scratch" завершено: доданий свій проєкт з описом, текст відформатований, посилання працюють.
    Перегляньте роботи однокласників, зверніть увагу на незвичне та цікаве в них.
  2. Спробуйте: чи вийде ... потягнувши ланцюжок питань квесту "Інформатика - 5", знайти усі необхідні відповіді і скласти код-пароль для входу в ноутбук?
    Зверніть увагу: квест – перш за все пошук (в нашому випадку – інтернет-пошук). Ви не можете завчасно знати усі відповіді, їх немає в підручнику, їх потрібно шукати, обмірковуючи пошукові запити та уважно оцінюючи результати, відкидаючи випадкове та розвиваючи перспективне.
    Це завдання не є простим та прозорим, і не кожен зможе його розв’язати. Тут будуть потрібними уважність, акуратність, трохи прискіпливості, щоб з купи різної інформації відібрати саме ту, яка потрібна.
    Спробуйте: натискайте "Start" і починайте пошук. Обов’язково читайте підказки, акуратно записуйте відповіді на питання кожного кроку. Правильно складіть з відповідей код-пароль.
    Якщо удача, терпіння та уважність будуть на вашому боці, відправте через Клас, як відповідь цього дня, два зображення, про які буде написано у підсумковому сповіщенні квесту.

    За цим посиланням можна відкрити завдання квесту в окремій вкладці

Немає коментарів:

Дописати коментар